4
respostas

Eu tenho 3 elementos em uma lista, cada elemento tem um texto e uma imagem eles estão dentro de um retangulo, só que os textos não tem o mesmo numero de linhas e faz com que as imagens não fiquem alinhadas. Eu quero deixar as imagens alinhadas.

.exemplos {
    width: 940px;
    padding: 50px 0;
    margin: 0 auto;
}
.exemplos li {
    display: inline-block;
    text-align: center;
    width: 25%;
    margin: 0 5px;
    padding: 30px 20px;
    border: 2px solid #818181;
    border-radius: 10px;
    vertical-align: top;

}
.exemplos p {
    margin-bottom: 20px;
}
4 respostas

E ai Maya, te recomendo o seguinte:

Se você simplesmente mudar a ordem dos elementos da sua <li>, colocar a imagem em cima e o texto logo abaixo as imagens ficarão alinhadas. Aqui um exemplo: https://imgur.com/a/dzaTY0e

Oi, Mayara, tudo bem?

Você pode disponibilizar o seu html para testar do mesmo jeito que você fez e para que tenha o mesmo efeito e poder te ajudar.

           <div>
            <ul class="exemplos">
                <li><h1>Leadership</h1>
                    <p>Integrity, accountability, empathy, humility, resilience, vision, influence, and positivity. “Management is about persuading people to do things they do not want to do, while leadership is about inspiring people to do things they never thought they could".</p><img src="./img/imagem1.jpg"></li>
                <li><h1>Innovative</h1>
                    <p>Innovation, at its most basic, is finding a different and better way to solve problems. Something innovative does not necessarily need to solve a previously unsolvable problem; an innovative idea often solves an existing problem in a cheaper or better manner.</p><img src="./img/imagem2.jpg"></li>
                <li><h1>Logistic</h1>
                    <p>A logistics company plans, implements, and controls the movement and storage of goods, services or information within a supply chain and between the points of origin and consumption. Various logistic companies handle some or all of these supply chain functions, depending on a client's logistical needs.</p><img src="./img/imagem3.jpg"></li>         
            </ul>                
            </div>

https://imgur.com/8yAYZfw Eu quero que os três tenham o mesmo tamanho